Wie zijn wij

De gemeente Waalre is een moderne gemeente met een hoge mate van betrokkenheid. Bij elkaar, bij ons werk en bij onze inwoners. De lijnen zijn kort, zowel onderling als richting bestuur. We weten wat we aan elkaar hebben en zoeken gemakkelijk de samenwerking op. Met totaal 130 medewerkers werken we enthousiast, professioneel, collegiaal, zorgvuldig én flexibel.

Grand Café in het Huis van Waalre

We zitten in een interessante periode. Het raadsprogramma is afgelopen jaar vastgesteld en daaruit blijkt ambitie. We zijn al volop bezig deze ambitie waar te maken. Er zijn ook veel ontwikkelingen binnen deze Brainport-regio. Dit leidt tot innovatieve vormen van bestuur, dienstverlening, inwoner- en overheidsparticipatie en maakt ons werk dynamisch en uitdagend. Wij zijn flink aan het bouwen en werken samen op basis van vertrouwen, betrokkenheid, daadkracht, verantwoordelijkheid en openheid. Dat doen we met veel energie en daar zijn we trots op!

We vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. In onze compacte gemeente kan dat volop, we hebben brede takenpakketten. We waarderen creativiteit, eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Je werkplek is deels thuis en deels in ons moderne gebouw in een bosrijke omgeving. We bieden jou een inspirerende werkomgeving en een veelzijdige en zelfstandige functie met impact. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken en jezelf volop ontwikkelen.

Waarom jij bij ons wilt werken